Hospice CRM
CRM voor hospices | hospicecrm.nl | Planning vrijwilligers
Handen bespelen de piano.

CRM voor hospices


In samenwerking met een aantal hospices hebben we vanuit ons basis CRM systeem het 'Hospice CRM' ontwikkeld dat speciaal is toegesneden op de high care hospice omgeving.

high care hospice

Het grote voordeel van deze versie speciaal voor hospices is dat de software naadloos aansluit op het bijzondere karakter van de organisatie van hospices. Bijvoorbeeld door speciale ondersteuning voor vrijwilligers, bewoners/gasten, medewerkers/werknemers en donateurs.

Wilt u meer informatie ontvangen over Hospice CRM voor (high care) hospices of heeft u interesse in een geheel vrijblijvende demo, neemt u dan contact met ons op.


Hospice CRM Functionaliteit


Relatiebeheer

Cliënten
Leveranciers
Medewerkers
Vrijwilligers

Planning

Roosteren
Verlof
Overzichten
Notificaties

Services

Mailings
Facturatie
Exporteren
Rapportages


Vrijwilligers planning-systeem


Hospice CRM beschikt over vrijwilligers planningmodule (roostermodule). Dit biedt een volledige oplossing voor het eenvoudig kunnen inplannen van vrijwilligers en medewerkers van hospices. Net als het CRM betreft de roostermodule een webbased systeem, welke voor zowel planners als vrijwilligers volledig via internet toegankelijk is. De ervaring leert dat dit systeem al snel enkele uren per dag aan tijdsbesparing oplevert voor een coördinator van vrijwilligers in vergelijking met handmatig roosteren. Lees meer over planning vrijwilligers.

vrijwilliger rooster en planning